marți, 31 ianuarie 2012

Lee So -Yeon

 




















A debutat în 2002 în horrorul Unborn but Forgotten, în care a avut un rol minor.
Filmul care avea să o facă cunoscută a venit un an mai târziu, şi anume succesul Untold Scandal, un film erotic în care a jucat alături de actorii Bae Yong Joon, Lee Mi Sok sau Jeon Do Yeon, având un rol secundar.


Primul ei rol principal a venit în 2004, odată cu filmul Feathers in the Wind, în care joacă rolul unei tinere pe nume So-yeon, care deţine un motel împreună cu unchiul ei, pe o mică insulă de lângă Jeju. Aici îl întâlneşte pe regizorul Hyeon-seong, cu care îşi petrece timpul, şi căruia îi împărtăşeşte pasiunea sa pentru tango şi pian.


În 2006 joacă în serialul Spring Waltz, a patra şi ultima parte a seriei Endless Love(alături de Winter Sonata, Autumn Fairy Tale şi Summer Scent). Joacă rolul lui Song Lee Na, alături de colegi de breaslă ca Han Hyo Joo, Seo Do Yeong sau Daniel Henney. Tot în acest an are un rol în filmul One Shining Day.


Pentru serialul din 2010, Dong Yi, Lee So Yeon avea deja pregătirea necesară pentru interpretarea unei ticăloase cu sânge rece. Rolul doamnei Jang Hee Bin i-a adus un premiu de excelenţă la MBC Drama Awards 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza !