marți, 31 ianuarie 2012

Kim Hyun - Joong


Pentru multi dintre noi Kim Hyun Joong este foarte cunoscut, de aceea cred ca toata lumea stie ca este liderul formatiei SSS501  si ca a debutat in anul 2009, ca actor , in drama KBS Boys over Flowers, in rolul lui Yoon Ji Ho.



Chiar daca Hyun Joong este foarte cunoscut de catre fanii din Romania, haideti totusi sa trecem cu totii in revista cateva aspecte din viata lui.
Hyun Joong s-a născut acum 25 de ani în Seul, Coreea de Sud într-o familie formată din părinţii săi şi un frate mai mare. Kim Hyun-Joong a fost un elev sârguincios în şcoala generala , obţinând rezultate foarte bune la învăţătură. Dar de la liceu lucrurile s-au schimbat pentru Kim Hyun-Joong, acesta a început să lucreze part-time din anul doi de liceu şi din acest motiv şcoala a avut de suferit.
Până la vârsta de 18 ani, Kim Hyun-Joong a facut parte dintr-o bandă de tineri numita “Aksuseu” (“악서스”), formata din prietenii lui Kim Hyun-Joong de la Biserica Catolică. Ei au fost destul de populari în cartierul Songpa-gu din Seoul.
Ceea ce l-a facut faimos pe plan international a fost rolul sau celebru din versiunea coreeana a benzilor desenate japoneze “Hana Yori Dango” / drama KBS “Boys over Flowers” şi mai apoi ” Itazura no Kiss ” /” It All Started With A Kiss” (drama coreeană care a fost intitulata “Playful Kiss”). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza !