marți, 31 ianuarie 2012

Han Ji - Min





















Han Ji Min şi-a început cariera devreme, în perioada când încă mai era liceeană. Pentru început, a apărut în reclame la diferite produse şi în videoclipuri, iar apoi în serialele de succes, din 2003, All In şi Dae Janggeum. Acestea două i-au adus celebritatea. Ji Min a precizat într-un interviu că nu vroia să devină o actriţă, dar s-a răzgândit după ce a jucat în All In, alături de Song Hye Kyo.

În 2005 impresionează din nou, cu drama Resurrection, unde joacă alături de Uhm Tae Woong într-o poveste cu identităţi pierdute, iubiri intre fraţi adoptaţi şi crime. Apare şi în filmul Blue Swallow, bazat pe povestea adevărată a Park Kyung Won, o femeie pilot.


în 2007 o interpretează pe pictoriţa Sung Song Yeon, care devine concubina regelui Jeongjo, în serialul Yi San. Doi ani mai târziu, o regăsim în Cain and Abel, alături de So Ji Sub şi Shin Hyun Joon. În timpul difuzării acestei drame la televizor, au apărut zvonuri despre o relaţie de iubire intre ea şi colegul de platou, So Ji Sub, dar ambii au negat aceste ştiri.
Ceea ce mulţi nu ştiu, este faptul că pe perioada 2006 – 2008, Han Ji Min a prezentat pe KBS un program săptămânal cu ştiri din showbiz.

Han Ji Min este cunoscută şi pentru munca voluntară şi donaţiile pe care le face, majoritatea prin organizaţia Join Together Society. A publicat o carte cu impresii şi desene despre timpul petrecut în Filipine, We’re Already Friends: Han Ji-min’s Philippines Donation Book, unde a dat o mână de ajutor unei şcoli dintr-un sat de munte. Banii obţinuţi i-a donat pentru sprijinirea educaţiei copiilor din Coreea de Nord şi din alte state asiatice slab dezvoltate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza !