marți, 31 ianuarie 2012

Lee Min-Ho



Lee Min- Hoo :              
S-a născut acum 24 de ani în Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seoul, Coreea de Sud intr-o familie formata din parintii sai si o sora mai mare. Cand era mic Lee Min-Ho a dorit să devină fotbalist, dar un accident suferit în clasa a V-a la şcoala elementară i-a curmat acest vis. Cu toate acestea, LeeMin-Ho încă ţine pasul cu fotbalul şi ii place sa spuna ca Nal-do Ho este fotbalistul lui preferat.


În anul doi de liceu si-a îndreptat atenţia spre actorie,iar in ultimul an de liceu Min-Ho s-a alaturat Starhaus Entertainment, cu ajutorul unui cunoscut. După ce a urmat cursuri de formare, Min-ho a început cu auditii pentru roluri, primind astfel roluri mici in mai multe drame de televiziune. In prezent urmeaza cursurile deArta & Film de la Universitatea Konkuk .


Lee Min Ho a dat marea lovitură atunci cand a primit rolul principal în drama KBS2 Boys over Flowersunde l-a interpretat pe adolescentul bogat si rasfatat Ku Jun-pyo. Serialul de televiziune a devenit extrem de popular , avand in mod regulat un rating de peste 30% în Coreea de Sud.

Filme in care a jucat :

1. Boys over flowers
2. City hunter
3. Personal taste
4. Secret campus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza !